Advert
as

SOLHAN SPOR, SORGUN’U MAĞLUP ETTİ

SOLHAN SPOR, SORGUN’U MAĞLUP ETTİ

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, Bingöl’de ağırladığı Sorgun Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe galibiyetinden sonra sahasında çıktığı Sorgun maçını da kazanan Solhan ekibi, ligde tutunmaya çalışıyor.


Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, ligde ertelenen 15’inci hafta müsabakasına çıktı. 
Ligde 17 hafta geride kalırken Bingöl temsilcisi Solhanspor, ligin 15’inci haftasında oynanması gereken Sorgun Belediyesi müsabakasına çıktı. 16 Ocak 2022 tarihinde oynanması gereken ancak sporcuların covit-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı ertelenen 15’inci hafta müsabakası 01 Şubat 2022 Salı günü oynanadı. 
Ligin 17’inc hafta müsabakasında Fenerbahçe HD Sigortayı ağırlayıp 3-1 galip gelerek Bingöl tarihinde bir ilki yaşatan Solhanspor, Sorgun Belediyesi ile olan erteleme maçına da galibiyet parolası ile çıktı. Seyirciler solunu dordurup takıma desteğini biran olsun eksiltmeyip müsabakanın sonuna kadar aynı coşku ile devam etti. 
01 Şubat 2022 Salı günü saat 16:00'da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-17 temsilcimiz kazanırken ikinci seti ise 16-25 konuk ekip kazandı. Karşılaşmanın 3’üncü setini 25-13 ve 4’üncü setini ise 25-16 kazananan Solhanspor, müsabakadan 3-1 galip ayrılarak galibiyet sayısını 4’e çıkartıp ligde tutunmak için önemli bir müsabakayı geride bıraktı. 
Solhanspor ile Sorgun Belediyesi sezonun ilk yarısı 2’nci hafta müsabakasında karşılaşmış ve Yozgat Sorgun’da oynanan karşılaşmayı Sorgun Belediyesi 3-0 kazanmıştı. 
Taraftar desteği ile iki karşılaşmayı üstü üste kazanan Solhanspor’un kalan müsabakalarda evinde geçit vermeyeceği belirtiliyor. 
Galibiyetin önemli etkeni olan taraftarlar desteklerini maç boyunca sürdürürken Kulüp Başkanı Ziya Sözen’in taraftara verdiği destekten dolayı taraftar temsilcileri tarafından Başkan Sözen’e plaket verildi. 
SOLHANSPOR, HALKBANK’A KONUK OLUYOR
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi 18’inci hafta müsabakaları hafta sonu oynanacak. Solhan spor, Lider ekip HalkBank ile karşılaşacak. Solhanspor, Ligin 18’inci haftası müsabakasında konuk olacağı HalkBank ile sezonun ilk yarısı 5’inci haftasında konuk olup sahasında 3-2 mağlup olarak ilk puanını almıştı. Ligde çıktığı 17 müsabakada mağlubiyeti olan Halkban ile Solhan Spor 18’inci hafta müsabakası 05 Şubat 2022 günü saat: 15.00’da Ankara Başkent Salonu’nda oynanacak. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum