Advert
as

SOLHAN SPOR, LİDERE MAĞLUP OLDU

SOLHAN SPOR, LİDERE MAĞLUP OLDU

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, konuk olduğu Halkbank’a 3-0 mağlup oldu. Fenerbahçe ve Sorgun galibiyetlerinden sonra seri yakalamak isteyen temsilcimiz, lidere mağlup olarak bu seriyi sürdüremedi.


Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 18’inci hafta müsabakaları oynandı.
2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, 18'inci hafta karşılaşmasında Başkent temsilcilerinden Halkbank’a konuk oldu. Ligin ikinci yarısına Yeni Kızıltepe Spor karşılaşması ile başlayan Solhan Spor, Fenerbahçe ve ertelenen Sorgun Belediyespor karşılaşmalarından galip gelerek 18’inci hafta karşılaşmasında Halkbank ile karşılaştı. 
LİDERE 3-0 MAĞLUP OLDU
Solhan Spor, 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat:15.00’da 18'inci hafta müsabakasına çıktı. Ankara – Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ilk sete iyi başlayan Solhan Spor, rakip takımın öne geçerek farkı açmasına engel olamadığından bu seti 25-17 kaybetti. Karşılaşmanın ikinci setine de aynı şekilde başlayan Solhan Spor, bu seti de 25-16 kaybederek skorda 2-0 geriye düştü. Üçüncü setin başından sonuna kadar açılan farkı kapatamayan temsilcimiz, bu seti de 25-11 kaybederek karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Ligin ilk yarısında Solhan Spor ev sahpliğinde oynanan karşılaşmadan temsilcimiz 3-2 mağlup olarak ilk puanını almıştı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum