Advert
as

YENİ SOLHAN SPOR, SEZONU TAMAMLADI

YENİ SOLHAN SPOR, SEZONU TAMAMLADI

Solhan’ın voleybol ikinci ligdeki temsilcisi Yeni Solhan Spor, Ligin 17’nci hafta karşılaşmasında sahaya çıkmayacağını Federasyona bildirmesi üzerine karşılaşmadan hükmen mağlup sayıldı. Temsilcimizin oynanacak maçı kalmadığı için sezonu tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2’nci lig 7’nci grupta mücadele eden voleybol temsilcimiz Yeni Solhan Spor, hükmen mağlup sayıldığı ligin 17’nci haftası sonrasında sezonu tamamladı.
İlk kez 2021-22 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2’nci liginde oynayarak voleybol kariyerine başlayan Yeni Solhan Spor, oynanmış sayılan 12 müsabakanın ardından ilk sezonunu tamamlamış oldu.
18 haftalık lig maratonunda 2’si ilk yarı 2’si de ikinci yarı karşılaşması olmak üzere ligden çekilen takımların karşılaşmaya çıkmadığından geçerli sayılmayan 4 hafta ve 2 bay olmak üzere 6 haftası oynanmamış sayılan 2’nci lig 7’nci grupta mücadele eden Yeni Solhan Spor, en son Elazığ Aksaray galibiyeti sonrasında biri hükmen galip biri de hükmen mağlubiyetin ardından sezonu kapattı. 
Yeni Solhan Spor, voleybolu deneyimlediği ilk sezonunda tamamı Solhanlı gençlerden kurulu takım ile oynanmış sayılan 12 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 5 puan ile sezonu tamamlandı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum