Advert
as

İHH’DAN ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KİTAP DESTEĞİ

İHH’DAN ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KİTAP DESTEĞİ

İnsani Yardım Vakfı İHH, Solhan’da lise öğrencilerine yardımcı kaynak kitabı desteğinde bulundu.


İHH, Türkiye ve dünyada yaptığı insani yardım faaliyetlerinin yanı sıra öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarına katkıda bulunmak için de çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda İnsani Yardım Vakfı İHH, bir yayınevinin destekleriyle il merkezi ve ilçelerde bulunan lise öğrencilerine yardımcı ders kitabı dağıtımında bulundu.  Bu kapsamda Solhan’daki 6 lisede okuyan 600 öğrenciye 2 bin 400 yardımcı kaynak kitap desteğinde bulundu.
Kitapların teslimatını Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsan Yardım Derneği (Bingöl İHH) Başkanı Muhittin Gili ile Solhan İHH’dan Ahmed Çiftçi tarafından okul müdürlerine teslim edildi. Kitap desteği nedeniyle Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ve Okul Müdürleri desteklerinden dolayı İnsani Yardım Vakfı İHH’ya teşekkür ettiler. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum