Advert
as

SOLHAN SPOR 3, CİZRE BLD. 2

SOLHAN SPOR 3, CİZRE BLD. 2

2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, Allpower Akü Cizre Belediye Spor’u 3-2 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 19. Hafta müsabakasında Bingöl temsilcisi Solhan Spor Kulübü, Allpower Akü Cizre Belediye Voleybol takımını 3-2 mağlup etti.

19. Hafta Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda Solhan Spor ile Cizre Belediyesi arasında gerçekleşen müsabakada ilk seti 25-22 alan Solhan Spor müsabakaya 1-0’lık üstünlük ile başladı. İkinci seti 22-25 alan konuk takım Cizre Belediye 1-1’lik eşitledi. Solhan Spor üçüncü seti 25-11 almış olsa da, dördüncü seti 22-25 alan konuk takım durumu 2-2 yaparak tie break’e gitti. Tie break setini 15-13 alan Solhan Spor Kulübü müsabakadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Solhan Spor’un bir sonraki 20. Hafta müsabakası Avşar Maden Suyu Afyon Belediye ile 19 Şubat 2022 tarihi saat 16:00’da Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

SÖZEN, 'İNŞALLAH LİGİ GÜZEL BİR YERDE BİTİRECEĞİZ'
Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen maç sonunda açıklamalarda bulundu. Başkan Sözen yaptığı açıklamada; "Sonunda zor da olsa kendi seyircimiz önünde bu kritik haftada galip gelmek gerçekten çok değerli bir galibiyet. Ben bu galibiyeti gerçekten 7'den 70'e bütün Bingöl halkına, Bingöl taraftarına, Solhan Spor taraftarına armağan ediyorum. Müthiş bir destek verdiler. Biz bugün bu galibiyeti aldıysak önce oyuncularıma teknik ekibime borçluyum ama en büyük teşekkürü de iki saat boyunca bir dakika yerinde durmayan büyük Bingöl taraftarına borçluyum. İnşallah önümüzdeki hafta Afyon'da gelip geleceğiz ve daha sonra Tokat buraya gelecek. Bu haftaları üst üste galip bitirirsek inşallah ligi güzel bir yerde bitireceğiz. Ben burayı artık çıkılmaz bir salon olarak nitelendiriyorum. Galatasaray, Spor Toto fark etmez buraya kim gelirse gelsin inşallah buradan yenilerek ayrılacak. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum."


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum