Advert
as

Üniversite Akademik Personel Alacak

Üniversite Akademik Personel Alacak

Bingöl Üniversitesi, üniversitenin çeşitli fakültelerinde istihdam edilmek üzere 19 akademik personel alınacağını duyurdu.

Duyuruda, Fen Edebiyat Fakültesine 1 profesör, 2 doçent ve 2 yardımcı doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 1 profesör ve 3 yardımcı doçent, İlahiyat Fakültesine, 1 profesör ve 1 yardımcı doçent, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine 3 yardımcı doçent, Veteriner Fakültesine 1 yardımcı doçent, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna 2 yardımcı doçent, Bingöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna 1 profesör, Genç Meslek Yüksek Okuluna ise 1 doçent alınacağı belirtildi. Adayların 15 gün içerisinde üniversiteye şahsen başvurması gerekiyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum