Advert
as

SOLHAN GENÇLERBİRLİĞİ PLAY OFF’TA

SOLHAN GENÇLERBİRLİĞİ PLAY OFF’TA

Bingöl 1. Amatör liginde mücadele eden Solhan Gençlerbirliği, ligin bitimine 2 hafta kala play off’ta mücadele etme hakkı kazandı. Ligin 13’üncü haftasında ise rakibin sahaya çıkmamasından dolayı karşılaşmayı 3-0 hükmen kazanan temsilcimizin puanı 33’e yükseldi.

Bingöl 1. Amatör liginde Solhan’ı temsil eden Solhan Gençlerbirliği play off’ta oynama hakkı kazandı.  Ligin 13’üncü haftasında ise Genç Demir Spor Kulübü’nün sahaya çıkmamasından dolayı karşılaşmayı 3-0 hükmen kazanan temsilcimizin puanı 33’e yükseldi.
2016 yılında gençlerin ve çocukların spora teşvik edilmesi amacıyla kurulan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, 2016-2017 sezonunda lige katılarak önemli başarılara imza attı. Kurulduğu günden bu yana her yaş grubunda mücadele ederek play offlara yükselen Solhan Gençlerbirliği  bu sezonda da play off’ta oynama hakkı kazandı.
Ligin bitimine 2 hafta kala Genç Demir Spor Kulübü takımının sahaya çıkmamasıyla karşılaşmayı 3-0 hükmen kazanan Gençlerbirliği Spor Kulübü, play off’ta oynama hakkı elde ederken, kalan son haftada ise liderlik mücadelesi verecek.
16 takımın şampiyonluk için mücadele ettiği Bingöl 1. Amatör liginde play oflara katılma hakkı elde eden takımlar kesinleşti. Toplam 6 takımın katılacağı, Kırmızı grupta yer alan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü ile birlikte Genç Murat Spor Kulübü ve Ağaçeli Spor Kulübü katılırken Beyaz Grupta ise, Bingöl Gençlik Spor Kulübü, Ekinyolu Spor Kulübü ve Bingöl Uydukent Spor Kulübü'nün play offlarda mücadele edeceği öğrenildi.
Play off kura çekimlerinin önümüzdeki hafta sonu olacağı, müsabakaların ise bir hafta arayla başlayacağı öğrenildi.
GENÇLERBİRLİĞİ, AĞAÇELİ SPOR'A KONUK OLUYOR
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Kırmızı grupta yer alan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, ligin son hafta müsabakasında grubunda üçüncü sırada bulunan Ağaçeli Spor Kulübü’ne konuk oluyor. Ligin ilk yarısında Ağaçeli Spor’u konuk eden temsilcimiz, bu karşılaşmadan 4-3 galip ayrılmıştı.
24 Şubat 2022 Perşembe günü oynanacak ligin 14’üncü hafta karşılaşması; saat: 14.30’da Düzağaç Sentetik Saha'da oynanacak.
Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, çıktığı 13 lig maçından 11 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile ayrılarak 33 puan ile grubunda 2’nci sırada yer alıyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum