Advert
as

SOLHAN SPOR, TOKAT’I KONUK EDİYOR

SOLHAN SPOR, TOKAT’I KONUK EDİYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 21’inci hafta karşılaşmasında Tokat Belediye Plevne takımını konuk ediyor. Kendileriyle aynı galibiyet sayısına sahip olan Tokat Belediye Plevne takımını yenmeleri durumunda bir üst sıraya çıkacaklarından dolayı bu karşılaşmayı 6 puanlık maç olarak gördüklerini belirten Başkan Ziya Sözen, bu hedef ile çıkacakları maça bütün Bingöl’ü takımı desteklemek için maça davet etti.

Axa Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Solhan Spor, ard arda aldığı galibiyetlere bir yenisini ekleyerek düşme hattından çıkmak istiyor.
2021-22 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor, Tokat Belediye Plevne karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. 
TOKAT BELEDİYE PLEVNE, BİNGÖL’E GELİYOR
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Solhanspor, ligin 21’inci hafta karşılaşmasında Tokat Belediye Plevne’yi konuk ediyor. Ligdeki ikinci sezonunu geçiren temsilcimiz, Efeler Ligi’nde üçüncü kez Tokat temsilcisi ile karşılaşıyor. Ligin ilk yarısında oynanan müsabakada temsilcimiz, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılmıştı. İlk yarıda oynanan maçın rövanşına çıkacak olan Solhan Spor, karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.
AXA Sigorta Efeler Ligi 21’inci hafta müsabakası kapsamında Solhan Spor ile Tokat Belediye Plevne karşılaşması, 26 Şubat 2022 Cumartesi günü saat: 16.00’da Bingöl - Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, Misli.Com Web ve Mobil TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
BAŞKAN SÖZEN’DEN MAÇA DAVET
Kendileriyle aynı galibiyet sayısına sahip olan Tokat Belediye Plevne takımını yenmeleri durumunda bir üst sıraya çıkacaklarından dolayı bu karşılaşmayı 6 puanlık maç olarak gördüklerini belirten Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, bu hedef ile çıkacakları maça bütün Bingöl’ü takımı desteklemek için maça davet etti.
Her hafta olduğu gibi bu hafta da Bingöl’deki tanınmış kişileri ve kurum amirlerini sosyal medya hesaplarından maç gününe kadar durmadan davet eden Başkan Sözen, Bu maç için ise Bingöl halkını şu sözlerle davet etti: “Her hafta tribünlere gelerek takımlarını destekleyen bütün Bingöl halkına şimdi daha büyük bir iş düşüyor. Özellikle ligin ikinci yarısında iç sahada oluşturduğumuz galibiyet serisi salonları doldurarak takıma büyük bir güç katan taraftarlarımızın sayesindedir. Evimizde oynadığımız son üç maçımızı büyük gücümüz olan taraftarlarımızın desteğiyle kazandığımız gibi, yine aynı güç ile galip gelerek 6 puan değerindeki maçtan galip gelerek puan durumunda bir üst sıraya çıkmak istiyoruz. 
Bu maçta geçmişten bu güne kadar takımın en büyük gücü olan siz değerli taraftarlarımızın desteğine çok büyük ihtiyacımız var. Sizden ricamız şimdiye kadar olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmamanızdır. Cumartesi günü oynayacağımız maç bizim için hayati öneme sahip. Maç günü herkes işini gücünü bir tarafa bırakıp takımımızı desteklemeye gelmelidir. Bu takımı buraya getiren siz saygı değer halkımız, taraftarlarımız son topa kadar bu mücadelede yanımızda olacağınıza olan inancım tamdır.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum