Advert
as

AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE SON HAFTA

AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE SON HAFTA

Mücadele ettiği Bingöl 1. Amatör liginde play off’ugarantileyen Solhan Gençlerbirliği, ligin son hafta karşılaşmasına çıkıyor. 33 puan ile grubunda ikinci sırada bulunan temsilcimiz, bu hafta üçüncü sırada bulunan Ağaçeli Spor’a konuk oluyor.

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2021-2022 sezonu bu hafta oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanıyor.
Her grupta 8 takım olacak şekilde 16 takımın mücadele ettiği ligde 13 hafta geride kalırken bu hafta oynanacak 14’üncü hafta karşılaşmaları ile sezon tamamlanmış oluyor.
ARSLANBEYLİ, HÜKMEN MAĞLUP OLDU
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Beyaz grupta yer alan Solhan Arslanbeyli Spor Kulübü, ligin son hafta karşılaşmasında konuk olacağı Sivan Spor Kulübü’ne karşı sahaya çıkmadığı için hükmen mağlup sayıldı. Solhan Arslanbeyli Spor Kulübü, ligin tamamlanmasıyla çıktığı karşılaşmalardan 10 mağlubiyet ve 4 galibiyet alarak 12 puan ile sezonu grubunda 6’ncı sırada tamamladı.
GENÇLERBİRLİĞİ, AĞAÇELİ SPOR'A KONUK OLUYOR
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Kırmızı grupta yer alan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, ligin son hafta müsabakasında grubunda üçüncü sırada bulunan Ağaçeli Spor Kulübü’ne konuk oluyor. Ligin ilk yarısında Ağaçeli Spor’u konuk eden temsilcimiz, bu karşılaşmadan 4-3 galip ayrılmıştı.
24 Şubat 2022 Perşembe günü oynanacak ligin 14’üncü hafta karşılaşması; saat: 14.30’da Düzağaç Sentetik Saha'da oynanacak.
Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, çıktığı 13 lig maçından 11 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile ayrılarak 33 puan ile grubunda 2’nci sırada yer alıyor.
Haber: Abdulhamit Bildik

Grafik Tasarım Kursu Tamamlandı
Grafik tasarımda hedef; temel tasarım kavramlarına hâkim olan ve bunları işlerine yansıtabilen; kurumsal kimlik çalışmaları hazırlayabilecek logo, afiş, broşür gibi basılı materyallerin tasarımlarını yapabilecek becerilerin edinilmesini sağlamaktır.

Grafik tasarım eğitiminde, Adobe İllustrator programını kullanabilmek amacıyla temel araçlara yönelik teorik bilgi paylaşımının yanı sıra ve pratik uygulamaların yapılması sağlandı. Temel tasarım kavramları işlendikten sonra vektörel tasarıma geçilerek çeşitli tasarımlar üretilmeye başlandı. Eğitime katılan öğretmenlerimiz, 5 gün süreyle 36 saatlik uygulama sonunda temel düzeyde grafik tasarım becerileyle eğitimi tamamladılar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum