Advert
as

ŞABAN ANŞİN ALP DİSİPLİNİ KAYAK YARIŞMALARI SONA ERDİ

ŞABAN ANŞİN ALP DİSİPLİNİ KAYAK YARIŞMALARI SONA ERDİ

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz işbirliğinde bölgemizin gözde kayak merkezi Hesarek Kayak Merkezinde Alp Disiplini U-18 ve Büyükler 2. Etap Kayak Yarışmaları düzenlendi.

Yarışmalara kayak sporuna gönül vermiş ve birçok kayak sporcusu yetiştirmiş olan Bingöl’lü hemşehrimiz rahmetli Şaban ANŞİN ismi verildi. Türkiye’nin çeşitli illerinden 97 sporcunun katılımıyla 28 Şubat 01 Mart tarihlerinde yapılan yarışmalar güzel görüntülere ve kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Kar kalitesi, pist uygunluğu ve tüm koşulların elverişli olduğu yarışmalara katılan sporculara ödülleri yapılan törenle takdim edildi. 
Yarışmalar sonucunda yapılan ödül töreninde başarılı olan sporculara ödülleri takdim edildi. 

Ödül törenine katılan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto “ Böyle güzel bir ortamda uzun yıllar sonra faaliyet düzenlemek bizleri ziyadesiyle memnun etti ve ilerleyen dönemlerde de buraya organizasyon vereceğiz” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mahmut Danayiyen ise yaptığı açıklamada “ İlimizde böylesi önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hesarek Kayak Merkezimizi tanıtmak ve spor organizasyonlarının merkezi haline getirmek istiyoruz. “ diyerek tüm katılımcılara, finale katılacak idareci antrenör ve sporculara başarı dileklerinde bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum