Advert
as

SOLHAN SPOR 2, SPOR TOTO 3

SOLHAN SPOR 2, SPOR TOTO 3

2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, Spor Toto’ya 3-2 mağlup oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 22. Hafta müsabakasında Bingöl temsilcisi Solhan Spor Kulübü, konuk ettiği Efeler liginin zorlu isimlerinden olan Spor Toto Voleybol takımına 3-2 mağlup oldu.

22. Hafta Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda Solhan Spor ile Spor Toto arasında gerçekleşen müsabakada ilk seti 20-25 alan konuk takım müsabakaya 1-0’lık üstünlük ile başladı. İkinci seti 25-17 alan Solhan Spor 1-1’lik eşitliği sağladı. Spor Toto üçüncü seti 20-25 almış olsa da, dördüncü sette kararlılığını ortaya koyan Solhan Spor 29-27 alarak müsabakayı tie break’e taşıdı.  Bingöl temsilcisi Solhan Spor Tie break setini 11-15 kaybederek müsabakadan 3-2 mağlup olarak ayrılan taraf oldu.

Solhan Spor’un bir sonraki 23. Hafta müsabakası Altekma ile 10 Mart 2022 tarihi saat 15:00’da İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksin de yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum