Advert
as

SOLHAN SPOR, ALTEKMA’YA MAĞLUP OLDU

SOLHAN SPOR, ALTEKMA’YA MAĞLUP OLDU

2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, İzmir deplasmanından eli boş döndü.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 23. Hafta müsabakasında Bingöl temsilcisi Solhan Spor Kulübü, konuk olduğu İzmir temsilcisi Altekma Voleybol takımına 3-1 mağlup oldu.

23. Hafta İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksinde Altekma ile Solhan Spor arasında gerçekleşen müsabakada ilk seti 23-25 alan temsilcimiz müsabakaya 1-0’lık üstünlük ile başladı. İkinci seti 25-20, üçüncü seti 25-15, dördüncü setide 25-13 alan Altekma müsabakadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Solhan Spor’un bir sonraki 24. Hafta müsabakası Galatasaray ile 19 Mart 2022 tarihi saat 16:00’da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum