Advert
as

GALATASARAY BİNGÖL’E GELİYOR

GALATASARAY BİNGÖL’E GELİYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 24’üncü hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Başkan Sözen,Galatasaray karşılaşması öncesinde bütün taraftarları maça davet etti.

Dünyanın en prestijli liglerinden biri olan Axa Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Solhan Spor, bu hafta Türkiye’nin en önde gelen takımlarından Galatasaray’ı konuk ediyor.
2021-22 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor, Galatasaray karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. 
SOLHANSPOR, GALATASARAY’I KONUK EDİYOR
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Solhanspor, ligin 23’üncü hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Ligdeki ikinci sezonunu geçiren temsilcimiz, tarihinde dört resmi müsabakada Galatasaray ile karşılaştı. Biri Kupa Voley üçü lig maçı olmak üzere dört kez oynanan karşılaşmalardan3’ü rakip takım lehine sonuçlanmışken, biri ise 3-2 temsilcimizin üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.Galatasaray ile 5’inci kez karşılaşan Solhan Spor, 24’üncü hafta karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. 
AXA Sigorta Efeler Ligi 24’üncü hafta müsabakası kapsamında Solhan Spor ile Galatasaray karşılaşması, 19 Mart 2022Cumartesi günü saat: 16.00’da Bingöl - Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, Misli.Com Web ve Mobil TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
BAŞKAN SÖZEN’DEN MAÇA DAVET
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde son haftalara girilmişken Solhan Spor evinde son iki karşılaşmaya çıkıyor. Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, Galatasaray karşılaşması öncesinde bütün taraftarları maça davet etti. Başkan Sözen yaptığı açıklamada; “Ligin son haftalarına girmiş bulunmaktayız. Kalan son iki karşılamamızı evimizde birini ise deplasmanda oynayacağız. Önümüzdeki üç karşılaşmalardan alacağımız galibiyet ve puanlar ligde kalmamız için çok önemli. Bu konuda herkesin elinden geleni yaptığını biliyoruz ancak taraftarlarımız salonu doldurarak en büyük desteği vereceklerdir. İnanıyorum ki evimizde oynanacak iki karşılaşmadan da siz değerli taraftarlarımızın desteğiyle galibiyet ile ayrılacağız. Galibiyete o kadar ihtiyaç duyduğumuz bu hafta 19 Mart 2022 Cumartesi günü Saat 16.00’da evimizde Galatasaray ile oynayacağımız maç bizim için son derece önemlidir. Geçmiş maçlarda olduğu gibi takımın en büyük gücü olan siz değerli taraftarlarımızın desteğine çok büyük ihtiyacımız var. Bizim için hayati öneme sahip olan Galatasaray maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Sen yoksan bir kişi eksiğiz.Son topa kadar bu mücadelede yanımızda olacağınıza olan inancım tamdır.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum