Advert
as

Spor Kompleksi’nin Yapımına Başlandı

Spor Kompleksi’nin Yapımına Başlandı

Belediye tarafından Solhan Devlet Hastanesi ile ilçe stadı arasında bulunan alanda açık spor kompleksi ve park yapım işine başlandı.

Belediye tarafından Mayıs ayının sonunda ihalesi yapılan Spor Kompleksi ve Park yapım işini alan müteahhit firma çalışmalarına başladı.  Spor kompleksinin 6 ay içinde bitirileceği belirtildi.

 

28 bin metrekarelik alanda olacak

Solhan Devlet Hastanesi ile ilçe stadı arasında bulunan 28 bin metre kare alanda açık spor kompleksi ve park yapımı olan proje kapsamında; Basketbol, Voleybol, Tenis kortu, Fitnes, Çocuk oyun alanları, Mesire alanları, Lavabolar, Mescid, süs havuzları, koşu pisti bulunacağı belirtildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum