Advert
as

SOLHAN SPOR, GALATASARAY'A 3-2 MAĞLUP OLDU

SOLHAN SPOR, GALATASARAY'A 3-2 MAĞLUP OLDU

AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, ligin köklü takımlarından Galatasaray'ı konuk etti. Temsilcimiz, çekişmeli geçen karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 24'üncü hafta karşılaşmaları oynandı. Ligin zorlu ekiplerinden Galatasaray'ı konuk eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor Kulübü, eline geçen galibiyet fırsatını değerlendiremedi.

Solhan Spor ile Galatasaray arasında oynanan ligin 24'üncü hafta karşılaşması çekişmeli geçti.  Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk seti 25-21 Solhan Spor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.  Karşılaşmanın ikinci setini 25-15, üçüncü seti ise 25-19 kaybeden temsilcimiz, skorda 2-1 geriye düşmüş olsa da çekişmeli geçen karşılaşmanın dördüncü setini geriden gelip 28-26 kazanarak skorda dengeyi yakaladı. Bingöl temsilcisi Solhan Spor Tie break setini 12-15 kaybederek müsabakadan 3-2 mağlup olarak ayrılan taraf oldu.

Ligin son haftalarında gelinmişken ligde kalma mücadelesini sürdüren Solhan Spor elindeki bir fırsatı daha geri çevirerek ligde kalma umudunu kalan iki maça bıraktı. Bir galibiyet ile ligde çok işlerin değişeceği son haftalarda matematiksel olarak iddiasını sürdüren temsilcimiz, kalan iki karşılaşmadan mutlak galibiyetlerinin yanında rakiplerinin de mağlup olmasını bekleyecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum