Advert
as

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ

Solhan İlçe Müftülüğü tarafından Lise ve Ortaokul öğrencileri arasında şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. Derece elde eden öğrencilere ödül verildi.

‘18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
Solhan ilçe Müftülüğünce Lise ve Ortaokul öğrencileri arasında ‘18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’ etkinlikleri kapsamında yarışmalar düzenlendi. Lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" adlı şiir, Ortaokul öğrencileri arasında "Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" adlı kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kompozisyon ve Şiir yazma dallarında dereceye giren ilk üç öğrenciye para ödülü ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap ve dergi seti hediye edildi.
İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak, ödüllerin verilmesinin ardından öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ederek yeni yapılacak yarışmalarda eserlerini beklediğini söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum