Advert
as

SOLHAN SPOR, BAŞKENT YOLCUSU

SOLHAN SPOR, BAŞKENT YOLCUSU

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 25’inci hafta karşılaşmasında başkent temsilcisi Ziraat Bankkart takımına konuk oluyor. Karşılaşma Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Axa Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Solhan Spor, bu hafta Voleybolun kariyerli takımlarından Ziraat Bankkart takımına konuk oluyor.
2021-22 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor, Ziraat Bankkart karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. 
SOLHANSPOR, ZİRAAT BANKKART’A KONUK OLUYOR
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Solhanspor, ligin 25’inci hafta karşılaşmasında Ziraat Bankkart takımına konuk oluyor. Ligdeki ikinci sezonunu geçiren temsilcimiz, tarihinde dört resmi müsabakada Ziraat Bankkart ile karşılaştı. Biri Kupa Voley üçü lig maçı olmak üzere dört kez oynanan karşılaşmalardan temsilcimiz bu karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılmazken, geçtiğimiz sezon Bingöl’de oynanan karşılaşmadan temsilcimiz 3-2 mağlup olarak galibiyeti kıl payı kaçırdı. Ziraat Bankkar takımı  ile 5’inci kez karşılaşan Solhan Spor, 25’inci hafta karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. 
AXA Sigorta Efeler Ligi 25’inci hafta müsabakası kapsamında Solhan Spor ile Ziraat Bankkart karşılaşması, 26 Mart 2022Cumartesi günü saat: 16.00’da Ankara–Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, Misli.Com Web ve Mobil TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum