Advert
as

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN KONGRE ÖNCESİ ESNAF ZİYARETİ

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN KONGRE ÖNCESİ ESNAF ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan ve beraberindeki heyet kongre öncesi ilçe esnaflarını ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mahfuz Arslan, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Koçakelçi, Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, Yeniden Refah Partisi İl ve ilçe yönetimi ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek kongreye davet etti.

Solhan ziyaretleri kapsamında Solhan Haber gazetesini de ziyaret eden Yeniden Refah Partisi heyeti,
“Solhan ilçemizde gerçekleştireceğimiz Kongreye tüm ilçe halkımızı davet ettik. İlgilerinden dolayı her bir hemşehrimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu vesile ile esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile sohbet etme imkanı bulduk. Nezaketlerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza tekrardan teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum