Advert
as

ÖĞRENCİLERE KUR'AN'A GEÇİŞ PROGRAMI

ÖĞRENCİLERE KUR'AN'A GEÇİŞ PROGRAMI

Arakonak beldesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri Kur'an'a geçtiler. İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilere bu başarıları nedeniyle bir program yapıldı.

Solhan ilçe müftülüğüne bağlı Arakonak (Gırvas) beldesi 4-6 yaş Kur'an'a geçiş programı icra edildi. Programa ilçe Müftüsü Eyüphan Toprak, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Kur'an'a geçen öğrenciler ilahi, salavat-ı şerif ve kur'an tilavetiyle programa neşe katarken öğrencilere velileri tarafından çeşitli hediyeler takdim edildikten sonra misafirlere ikramda bulunuldu ve program sona erdi.
İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada; "Bütün öğrencilerimize mevladan sağlık, sıhhat ve başarı niyaz ediyoruz. Öğrencilerimizin bu seviyeye gelmesine vesile olan öğreticilerimiz, hocalarımız ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Arakonak'ta 4-6 yaş kursumuzun açılmasında büyük fedakarlık gösterip kursumuzun bütün tefrişat malzemesini temin eden Arakonak Belediye Başkanımız Mustafa Döner beye de kurumumuz adına teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum