Advert
as

SOLHAN SPOR, EFELER LİGİ'NE VEDA ETTİ

SOLHAN SPOR, EFELER LİGİ'NE VEDA ETTİ

AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, ligin köklü takımlarından Ziraat Bankkart'a konuk oldu. Temsilcimiz, çekişmeli geçen karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılarak Efeler Ligi'ne veda etti.


Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 25'inci hafta karşılaşmaları oynandı. Ligin zorlu ekiplerinden Ziraat Bankkart'a konuk olan Bingöl temsilcisi Solhan Spor Kulübü, eline geçen galibiyet fırsatını değerlendiremedi. Bu karşılaşma ile birlikte temsilcimiz Efeler Ligi'ne veda etti.
Solhan Spor ile Ziraat Bankkart arasında oynanan ligin 25'inci hafta karşılaşması çekişmeli geçti.  Başkent Voleybol Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk seti 25-19, ikinci seti 25-22 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın üçüncü seti 25-21, geriden gelerek çekişmeli geçen dördüncü seti ise 25-19 kazanan temsilcimiz skora denge getirdi. Bingöl temsilcisi Solhan Spor Tie break setini 15-9 kaybederek müsabakadan 3-2 mağlup olarak ayrılan taraf oldu.
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynanan ligin 25'inci hafta karşılaşmasıyla Matematiksel olarak ligde kalma umudunu sürdüren Solhan Spor, haftalar öncesinde küme düşmeyi garantileyen Afyon Belediye Yüntaş takımından sonra küme düşen ikinci takım oldu. 
Efeler Ligine çıktığı ilk sezonunda başarılı bir sezon geçirerek Play of'u bir galibiyet ile kaçıran Solhan Spor, ikinci sezonunda ise istediği başarıyı yakalayamayarak iki yıllık Efeler Ligi kariyerini sonlandırdı. Sezonun son haftalarına kadar ligde kalma umudunu sürdüren temsilcimiz, ligin 25'inci hafta karşılaşmasında Ziraat Bankkart takımına karşı alınan mağlubiyetin ardından küme düşmeyi garantileyerek Efeler Ligi'ne veda eden ikinci takım oldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum