Advert
as

ENGİN, YENİDEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

ENGİN, YENİDEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kadri Engin, göreve başladı. Göreve başlayan Engin, ilk mesai gününde müdürlük bünyesindeki birimleri dolaştı.


Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Rahmi Güney'in bakanlık kararıyla merkeze çekilmesinin ardından, yerine daha önce Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Kadri Engin atandı. Göreve başlayan Engin, ilk mesai gününde müdürlük bünyesindeki birimleri dolaştı. Engin'e müdür yardımcıları ve şube müdürleri eşlik etti.
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Engin, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Coğrafyasıyla, Kültürüyle, Doğal güzellikleriyle, tarihiyle ve sıcak yürekli insanıyla ön plana çıkan Bölgemizin nadide şehri Bingöl'ümüzde İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum.
28 Mart 2022 tarihi itibarıyla Bingöl Millî Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. Öncelikle Bingöl'e ve Bingöl halkına hizmet etmeyi nasip eden Allah'a hamdediyor, bizi bu vazifeye layık gören Sayın Bakanımız Mahmut Özer'e şükranlarımı sunuyorum
Günümüz dünyasında sosyal, ekonomik, akademik, bilimsel ve teknolojik manada çağı yakalamak toplumların kaderi adına hayati önem taşımaktadır. Milli ve manevi değerlerinin idrakinde olup öz kültürünü tanıyıp bilen ve bunu evrensel değerler ile mezceden toplumlar olabilmek de en az bunun kadar önemlidir. Hepimiz biliyoruz ki üstünde durduğumuz bu ehemmiyetli konular ancak eğitim ve öğretim alanındaki iyi, başarılı, sağlam ve istikrarlı çalışmalar ile mümkün olabilmektedir. Yaşanan gelişmeleri izleyen değil, gelişmelere ülkemiz ve insanlık faydasına yön verebilen fertler yetiştirmenin yolu da ancak ve ancak eğitim ve öğretimdir.
Bu bağlamda bizler, eğitim ordusunun inançlı ve kararlı neferleri olarak çocuklarımız için yılmadan, yorulmadan elimizden gelen tüm gayreti göstermek için çalışıyoruz. Eğitim sistemimizin her biriminde ve her kademesinde birbirinden farklı görevler üstlenen tüm mesai arkadaşlarımın görev ve sorumluluklarını en güzel şekilde ifa edip iyi niyetle azami çaba sarf ettiklerine olan inancım tamdır.
Bu minvalde eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütürken bizlere destek olacak tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, üniversitemiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarına şimdiden teşekkürlerimi sunuyor ve hep birlikte kadim memleketimiz Bingöl'e hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum