Advert
as

BİLDİK, GÜVEN TAZELEDİ

BİLDİK, GÜVEN TAZELEDİ

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatı’nın ikinci olağan kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen kongrede ilçe başkanı Abdullah Bildik, ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

Kongre 27 Mart Pazar günü Solhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılırken, kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Bingöl İl Başkanı Mahfuz Arslan,  Muş İl Başkanı Kerem Şen, İl Sorumluları Zülküf Şeker ve İsmail Yeter, Bingöl Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Koçakelçi, Genç İlçe Başkanı Mehmet Çatkın, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Divan Başkanlığını İsmail Yeter’in yaptığı kongrede katılımcılar birer konuşma yaptılar.
Açılış konuşmasını yapan Solhan İlçe Başkanı Bildik, “23 Kasım 2018 tarihinde Yeniden Bismillah diyerek ikinci 40 yıl için çıkılan bu yolun milletimiz, memleketimiz ve ümmeti Muhammed ile İnsanlık için hayırlara vesile olmasını, Hizmet yoluna katkı sunan ve insanlığın refahı için mücadelede bulunanlara da muvaffakiyetler diliyorum. İlçemizde de bizlere görev verildi ve kısa sürede teşkilatımızı kurup çalışmalarımıza başladık. İlçemizde tüm kamu kurumlarını ziyaret ettik, merkez muhtarlarımız başta olmak üzere kanaat önderlerimiz ile bir çok vatandaşımızı hanelerinde ziyaret edip partimizi anlatma gayretinde bulunduk. Bu ziyaretlerimizde genel olarak şu kanaate vardık; halkımız, Erbakan Hocamızın siyasi bakışına ve yatırım eksenli milli ve manevi çözümlerine hasrettir. Biz de Erbakan hocamızdan bizlere kalan bu siyasi mirası hakkıyla sürdürmek için daha fazla çalışarak Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın yanında mücadele edip bu hasrete son verceğiz inşaallah. Bizler siyasette sorumluluk alarak, mücadele ederken Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi; yapılan doğru işleri taktir ediyoruz, bunları yapan kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz, varsa yapılan yanlışları düzeltmek için mücadele edip doğrusu ile düzeltmeyi görev biliyoruz. Bizler; siyaseti başkalarının hataları üzerinden yükselmek değil, doğrular ile fayda sağlamak olarak görüyoruz. Siyasette yanlışların çok olduğundan şikâyetçi olanlar, bu şikâyetler ile yaşamaktansa yanlışların giderilmesi ve doğruların tesisi için mücadele etmelidir. Bizler bu mücadelede bulunurken siz değerli halkımızdan da bizleri yalnız bırakmamanızı bekliyoruz.”
“YIKMAYA DEĞİL YAPMAYA GELİYORUZ”
Ardından söz alan Bingöl İl Başkanı Arslan,“Şimdi yeni nesil siyaset ile gönüllerde taht kurmaya, sevgi işlemeye geliyoruz. Demokratik siyasi kazanımları heba etmeye değil, üzerine birşeyler katmaya, ekmeye geliyoruz. Yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. İmha etmeye değil, ihya ve inşa etmeye geliyoruz. Kırk yılda milli görüş siyasetini, yatırımları, adil devlet, şefkatli bir yönetim için geliyoruz. Aldatmayan, kandırmayan, donanımlı genç ve dinamik bir lidere sahip olduğumuz için avantajlıyız. Merkez ilçeyle başladığımız ve Genç ilçemizle devam eden kongrelerimizin üçüncüsünü Solhan ilçemizde salonları doldurarak yapmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz. Bunun için teşkilatlarımızın her birine desteklerini esirgemeyen kıymetli gönüldaşlarımıza kucak dolusu selam ve hürmetler ediyorum.” şeklinde konuştu.
YENİDEN REFAH, 81 İLDE TEŞKİLATLANDI
Yeniden Refah Partisi’nin 23 Kasım 2018 tarihinde Ankara’da Hacıbayram Veli Hazretlerinin dizinin dibinde Allah’ın 99 ismine hürmeten 99 kurucunun imzasıyla kurulduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Emanetoğlu, konuşmalarına şöyle davam etti; “O günden bu güne geçen yaklaşık 3,5 senelik süre içerisinde bugün Türkiye’de hakikaten büyük bir teşkilat yapısıyla arazide en fazla kendisini hissetiren bir siyasi parti olarak çalışmalarını yürütüyor. Bizler, Yeniden Refah Partimizin kuruluş çalışmalarına başladığımızda yani Dr. Fatih Erbakan, bir parti kuruyor haberleri kamuoyuyla paylaşıldığında birileri demişti ki; ‘Türkiye’de siyasi partyi kurmak kolay değil, her ne kadar Dr. Fatih Erbakan bir siyasi parti kuruyor olsa da göreceksiniz partiyi kuramayacak.’ Onlar bu türküyü söylerlerken genel başkanımız muhterem liderimiz Dr. Fatih Erbakan yanındaki dava arkadaşlarıyla beraber öyle bir çalışma, öyle bir gayret ortaya koydu ki,Elhamdulillah Yeniden Refah Partimiz kurulmuş oldu. Bizler Yeniden Refah Partimizi kurduğumuzda; ‘Dr. Fatih Erbakan her ne kadar bir parti kuruyor olsa da göreceksiniz kuramayacak’ türküsünü söyleyenler, bu sefer başka bir türkü söylemeye başladılar. Neydi o türküleri; ‘Türkiye’de parti kurmak kolay, ama teşkilat kurmak zor. Göreceksiniz Yeniden Refah Partisi, bırakın büyük kongreyi gerçekleştirmeyi, il ve ilçe kongrelerini gerçekleştiremeyecek.’ türküsünü söylediler. Onlar bu türküyü söylerken, bütün teşkilat mensuplarımız Bingöl’ümüzde, Solhan’ımızda, Muş’umuzda, bütün Anadoluda teşkilat başkanlarımız, il başkanlarımız öyle bir çalışma, öyle bir gayret ortaya koydular ki, az önce söylediğimiz gibi 81 ilde, 900’ün üzerinde ilçede teşkilatlarımızı kurduk, kongrelerimizi gerçekleştirdik ve Cumhuriyet tarihinin en büyük kongrelerinden birini Ankara Arena’da elhamdulillah gerçekleştirmiş olduk. Şimdi; ‘Parti kuramazsınız, parti kursanız bile teşkilatlanamazsınız, kongre yapamazsınız’ türküsünü söyleyenlere karşı bizim milli görüşçüler olarak, Yeniden Refah Partililer olarak kendi türkümüzü söyleme zamanı. Bizim türkümüz nedir; Kuramazsınız dediniz, kurduk elhamdulillah. Yapamazsınız dediniz, yaptık elhamdulillah. Şimdi başaramayacaksınız, kazanamayacaksınız diyorsunuz göreceksiniz Bingöl’deki Solhan’daki milli görüşçü, Yeniden Refah Partili kardeşlerimizin çalışması, gayretiyle kazanacağız ve ilk seçimde yeniden Refah Partisi iktidara genel başkanımız muhterem liderimiz Dr. Fatih Erbakan’ı da bu ülkenin cumhurbaşkanlığı makamınataşıyacağız inşallah.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum