Advert
as

MİS-MİR DUALARLA AÇILDI

MİS-MİR DUALARLA AÇILDI

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşen Mis Mir yapılan duaların ardından hizmet vermeye başladı.

İlçemizde Bingöl Caddesi üzeri Belediye yanında faaliyete giren Mis Mir Ekmek, Unlu Mamüller, cafe ve Pastane açılış programına Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Cihannüma Bingöl temsilcisi Nihat Doğu, Vaiz Osman Numanoğlu’nun yanı sıra vatandaşlar katıldı.
İlçe Vaizi Osman Numanoğlu’nun yaptığı dua ile açılışı gerçekleştirilen Mis Mir kesilen kurdelenin ardından vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
Açılış sonrasında Belediye Başkanı Yıldız, “Bugün Mis Mir’in açılışını gerçekleştirmek üzere buradayız. Bu tür işletmeler hem ilçemiz açısından hem de ticari anlayış içerisinde olan vatandaşlarımız için önem arz etmekte, genç girişimci esnaf kardeşlerimizi kutluyorum. Biliyoruz ki bu ve benzeri işletmeler ilçemize ayrı bir prestij katmakta. Dolayısıyla buraya bu emeği harcayan başta Maruf ve Mehmet Emin kardeşimiz olmak üzere bütün ekibine teşekkür ediyorum. Allah kendilerine ve çalışanlarına helal bol rızıklar nasip etsin. İlçemize tekrardan hayırlı uğurlu olsun, Rabbim utandırmasın inşallah.” İfadelerini kullandı.
Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Cihannüma Bingöl Temsilcisi Nihat Doğu ve açılışa iştirak eden vatandaşlar hayırlı bereketli, bol kazanç temennisinde bulundu.
İşletme sahibi Maruf Akdeniz ile Muhammed Emin Çakırbeyli ise “Kazasız belasız bir şekilde ilçemizde faaliyete soktuğumuz işletmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün açılışımıza iştirak eden tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum