Advert
as

VOLEYBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU SOLHAN YBO OLDU

VOLEYBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU SOLHAN YBO OLDU

Solhan’da öğretmenler arasında düzenlenen Voleybol turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu Solhan YBO olurken, dereceye giren okullara kupa verildi.

Solhan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası" tamamlandı. Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası’nın ikinci ayağı olan final etabında Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu ile karşılaşan Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu şampiyon oldu.
Öğretmenler arası birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek, kurumlarına karşı işbirliği, paylaşım duygularını geliştirmek ve okul dışı zamanlarını sportif bir faaliyetle değerlendirmenin amaçlandığı turnuva, 07 Mart 2022 ve 02 Nisan 2022 tarihleri arasında yapıldı.
Grup maçları ve yarı final maçları koordinatör okul olan Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu spor salonunda, final etabı ise Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda oynandı. Final etabında Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu ile karşılaşan Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu şampiyon olurken,  Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu ikinci, Solhan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Dereceye giren okullardan üçüncü olan Solhan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ödülü ve kupası Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan tarafından, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu’nun ödülü ve kupası Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz tarafından, şampiyon takım Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu’nun ödülü ve kupası ise Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin tarafından verildi.
Düzenlenen kupa töreninden sonra çekilen hatıra fotoğraflarının ardından turnuva sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum