Advert
as

SOLHAN SPOR, SEZONU GALİBİYET İLE TAMAMLADI

SOLHAN SPOR, SEZONU GALİBİYET İLE TAMAMLADI

AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, ligin son hafta karşılaşmasında Bursa BBSK takımını ağırladı. Temsilcimiz, karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak sezonu tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 26'ncı hafta karşılaşmaları oynandı. Ligin son hafta karşılaşmasında Bursa temsilcisi Bursa Büyükşehir Belediyespor takımını konuk eden Solhan Spor, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.
Bingöl Karşıyaka Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk seti 25-16 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci seti 25-21, üçüncü seti ise 25-17 tamamlayan temsilcimiz, skorda 2-1 öne geçse de konuk ekibin dördüncü seti 25-23 kazanarak skora denge getirdi. Beşinci sete uzayan karşılaşmada Bingöl temsilcisi Solhan Spor Tie break setini 15-9 kazanarak müsabakadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynanan ligin 25'inci hafta karşılaşmasıyla ligden düştüğü kesinleşen Solhan Spor, ligin 26’ncı haftasında aldığı galibiyet ile ligi 7 galibiyet, 23 puan ile 13’üncü sırada tamamladı. 
Karşılaşma sonrasında Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen açıklamalarda bulundu. Başkan Sözen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle galip gelen sporcularımızı, teknik ekibimizi ve buraya bizleri desteklemeye gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün sezonun son maçı olduğu için çok mücadele etmemize rağmen, çok gayret etmemize rağmen maalesef ligi sondan ikinci sırada bitirdik ve bu sonuç ile bir alt lige düşmüş olduk. Bu bizim için son derece üzüntü verici bir durum. Çünkü her maçımızı burada 5-6 bin taraftarın önünde oynadık. Solhan Spor’umuza Türkiye’nin hatta dünyanın hiç bir yerinde görülmeyen bir taraftar desteği var. Bu takımı karşılıksız sevenler üzülmesinler. İnşallah takımımız daha güzel yerlerde olacak. Biz şimdiye kadar elimizden gelen desteği gösterdik göstermeye devam edeceğiz. Takımımıza destek vermeyip destek veriyormuş gibi yapanları vicdanlarına mahkum ediyoruz. Bu takıma düşman gibi davrananlar var. Bu takımın taraftarlarına düşman gibi davrananlar var. Biz sporun barış ve kardeşlik tarafıyla ilgileniyoruz. Ben Solhan Spor’u menfaatsiz seven, karşılıksız seven herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle her hafta araçlarla buraya gelen yüzlerce taraftarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman desteğini çok yakından hissettiğimiz Solhan Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Biz bitti demeden inşallah bitmeyecek. İnşallah önümüzdeki sezon daha iyi bir kadro kurarak daha iyi yerlerde olacağız. Ben Bingöl ve Solhan halkının kesinlikle voleyboldan kopmasını istemiyorum. Geçmişi spordan gelen biri olarak bundan sonra da her daim gerek bireysel olarak gerek takım olarak benden sporsal anlamda destek isteyen her kardeşimizin yanında olmaya devam edeceğim. Tekrar gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Dediğim gibi bu bir sonun başlangıcıdır. İnşallah daha güzel günlerde buluşmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum