Advert
as

'ÇOĞU ÜNİVERSİTEDEN DAHA İYİ DURUMDAYIZ'

'ÇOĞU ÜNİVERSİTEDEN DAHA İYİ DURUMDAYIZ'

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak: 'Genç bir üniversite olmamıza rağmen, çoğu üniversiteden başarı olarak çok daha iyi durumdayız.'


Bingöl Üniversitesinde göreve yeni başlayan ve yeni akademik ünvan alan 148 akademisyene ‘Tebrik Belgesi' takdim edildi. Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde düzenlenen ‘Akademik Personel Belge Takdimi Töreni'ne Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftci, Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Fakülte Dekanları, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile akademik personel katıldı.
‘BÖLGE ÜNİVERSİTELERİ ARASINDA SÖZ SAHİBİ OLAN BİR ÜNİVERSİTE OLDUK'
Akademik Personel Belge Takdimi Töreninin de Rektör Çapak; “Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi unvanlarını alan ve aramıza yeni katılan akademisyen arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Üniversitemiz, akademik kadro olarak 2007 yılından sonra açılan üniversiteler arasında oldukça iyi bir konumdadır. Bugün itibariyle 710 öğretim elemanı bulunmakta. Genç bir üniversite olmamıza rağmen, çoğu üniversiteden başarı olarak çok daha iyi durumdayız. Her geçen gün akademik kadromuzu güçlendirmek ve üniversitemizi uluslararası alanda tanıtımını yapmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bunları siz akademisyen arkadaşlarımızın çabalarıyla başaracağız. Üniversitemiz, sadece fiziki değil, öğretim odaklı olarak da oldukça hızlı bir büyüme kaydediyor. Bölge üniversiteleri arasında söz sahibi olan bir üniversite olduk. Bu durum şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına bizleri de oldukça memnun ediyor” dedi.
‘ÜNİVERSİTEMİZİN GELDİĞİ NOKTA TAKDİRE ŞAYANDIR'
Programda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Y. Erdoğan, Bingöl Üniversitesi akademisyenlerinin çalışmalarından gurur duyduğunu ifade ederek, ‘Kısa sayılabilecek bir dönemden sonra üniversitemizin geldiği nokta takdire şayandır' dedi.
‘NİCE AKADEMİK MAKAMLARA GELMENİZİ VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM'
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Çiftci, ‘Bugün olduğu gibi gelecekte de nice başarılara imza atmanızı, nice akademik makamlara gelmenizi ve başarılarınızın devamını diliyorum' şeklinde konuştu.
Program yeni ünvan alan ve yeni atanan akademisyenlere ‘Tebrik Belgesi' takdimi ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum