Advert
as

19 MAYIS TURNUVALARI BAŞLIYOR

19 MAYIS TURNUVALARI BAŞLIYOR

Solhan Kaymakamlığı'nın desteğiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Etkinlikleri adı altında beş branşta turnuva yapılacak. Başvuruların branşa göre kademeli olarak başlayacağı belirtildi.


Solhan'da Ramazan ayının dolu geçmesi için Solhan Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından turnuvalar düzenlenecek.
Önceki yıllarda Ramazan ayında yapılan Voleybol Turnuvasına bu yıl dört farklı branş daha eklenerek 19 Mayıs Etkinlikleri adı altında başlayacağı belirtildi.
Aynı günlere sıkıştırılarak yoğunluk oluşturmaması için başvuru ve başlama tarihlerinin kademeli bir şekilde olan turnuvaların voleybol ile başlayacağı Masa Tenisi, Atletizm ve Satranç ile devam edeceği, Ayak Tenisi ile biteceği öğrenildi.
1 - 7 Nisan tarihleri arasında başvuruların alındığı Voleybol Turnuvası için başvuru şartları;
Solhan'da ikamet etmek veya Solhan doğumlu olmak.
Oluşturulan listeler 14 kişiden oluşacak.
Listeler kimlik fotokopileri ile birlikte teslim edilecek.
Turnuva başladıktan sonra listeye isim eklenmeyecek.
Yaş sınırı bulunmamaktadır.
Kura çekimi 8 Nisan 2022 Cuma günü Saat: 17.00'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde yapılacak ve kura çekimi esnasında her takımdan bir temsilcinin bulunması zorunludur.
8 - 14 Nisan tarihleri arasında başvuruların alınacağı Atletizm ve Satranç Turnuvaları ve 18 - 29 Nisan tarihleri arasında başvuruların alınacağı Ayak Tenisi Turnuvası için başvuru şartları; 
Solhan'da ikamet etmek veya Solhan doğumlu olmak.
Başvurular kimlik fotokopileri ile yapılacak.
Masa Tenisi branşının; Genç kızlar, genç erkekler ve genel katılım olmak üzere üç kategori olduğu açıklanırken, bütün branşlar için başvuruların Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde yapılacağı belirtildi.
Turnuvaların tamamlanmasıyla dereceye girenlerin ödüllerinin 19 Mayıs programında verileceği öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum