Advert
as

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN “İFTAR’A 5 KALA” ETKİNLİĞİ

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN “İFTAR’A 5 KALA” ETKİNLİĞİ

Ramazan ayı münasebetiyle Ak Parti Solhan İlçe teşkilatı tarafından Yatılı Bölge Okulu kavşağında “İftar’a 5 kala” etkinliği düzenlendi.

Solhan Ak Parti İlçe teşkilatı Ramazan münasebetiyle iftar vaktinde yolda olan araç sürücüleri ve yolculara hazırladıkları iftariyelikleri ikram etti.
'İftara 5 Kala' etkinliği çerçevesinde D300 karayolu Yatılı Bölge Okulu kavşağındaki trafik ışıklarında araçlarıyla iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara iftarlık su, hurma, meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu. 
Etkinliğe Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, Gençlik Kolları Başkanı Adem Çetinelli ile parti üyeleri katıldı.  Çalışan, 'İftara 5 Kala' etkinliği hakkında şunları kaydetti "Ramazan ayının bereketini mutluluğunu ve heyecanını iftara yetişmeye çalışan vatandaşlarımıza ikramlarda bulunarak paylaştık. Bu mübarek ayda teşkilat mensubu arkadaşlarım ile birlikte yaptığımız bu çalışmada bir kere daha paylaşmanın ne kadar değerli olduğunun idrakine vardık. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayımızın hemşerilerimize, vatandaşlarımıza ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum