Advert
as

AKŞAM SAATLERİNDE DERS ÇALIŞMA İMKANI

AKŞAM SAATLERİNDE DERS ÇALIŞMA İMKANI

Solhan’da İlçe Halk Kütüphanesinin özellikle üniversiteye hazırlık yapanlar ile sınavlarına çalışan öğrencilerin kütüphaneden akşam saatlerinde de yararlanabilmesi için kütüphane kapanış süreleri uzatıldı.

Solhan’da sınavlara hazırlanan öğrencilerin akşam saatlerinde de kütüphanede ders çalışabilmeleri için kütüphanenin kapanış saati değişti.
Sınavların yaklaşmasıyla ders çalışma temposunu artıran öğrencilerin gün boyu ders çalışma süresi yetersiz geldiğinden yaptıkları talep üzerine Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin’in onayı ile özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilerin zaman sıkıntısı yaşamadan çalışmalarına olanak sağlamak için daha önce mesai saatleri içinde hizmet veren İlçe Halk Kütüphanesi bundan sonra iftar saatlerinden sonra tekrar açılarak gece Saat 1.00’e kadar hizmet verecek.
Kütüphanenin akşam saatlerinde de açık kalabilmesi için başlatılan uygulama kapsamında mesai saatlerinden sonra kapanışa kadar farklı kurumlardan görevlendirilen personeller tarafından nöbet tutulacağı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum