Advert
as

ÖĞRETMENLERDEN RAMAZAN AYI YARDIM KAMPANYASI

ÖĞRETMENLERDEN RAMAZAN AYI YARDIM KAMPANYASI

Solhan Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri tarafından Ramazan Ayı Yardım Kampanyası düzenlendi. Velilerin de katıldığı kampanya kapsamında oluşturulan kumanya ihtiyaç sahiplerine verildi.

Solhan Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi değerler eğitimi kulübü tarafından ramazan ayı yardım kampanyası düzenledi. 
Okul yönetiminden yapılan açıklamada; "Okulumuz değerler eğitimi kulübü öğretmenleri Ramazan ayı için yardım kampanyası başlattı. Paylaşmanın, yardımlaşmanın, empati yapmanın en iyi şekilde hissedildiği Ramazan ayında ihtiyacı olan ailelerin de unutulmaması gerektiği fikriyle bu güzel yardımlaşma, başta okulumuz öğretmenlerinin katkıları ile başladı. Bizler siz değerli velilerimizi de bu kampanyaya dahil etmek istedik. Gönüllü olan velilerimiz varsa okulumuz İHL meslek dersi öğretmenleri ile iletişime geçerek bu kampanyaya katkı sağlayabilir. Şimdiden tüm velilerimize teşekkür ederiz." ifadelerine yer verilirken, açıklamanın devamında kampanyayı başlatan Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenlerinden Funda Boztaş, Abdullah Boztaş ile Ersan Yurdagül ve katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum