Advert
as

VOLEYBOL TURNUVASI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

VOLEYBOL TURNUVASI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

Solhan'da beş branşta yapılacak olan 19 Mayıs Etkinlikleri turnuvalarının ilki olan Voleybol turnuvası için kuralar çekildi. 13 takımın katıldığı turnuva için son yıllarda en yoğun katılımın olduğu turnuva olarak belirtildi.

Solhan Kaymakamlığı'nın desteğiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında yapılacak olan voleybol turnuvası için kura çekimi yapıldı. Yapılan kura sonucunda karşılaşmanın 18 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayacağı öğrenildi.
Kura çekimi 8 Nisan 2022 Cuma günü Saat: 17.00'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde yapılırken, kura çekimi esnasında her takımdan bir temsilci bulundu.
TURNUVAYA REKOR BAŞVURU
13 takımın katıldığı turnuva dört grup grup halinde yapılacak. Kuraların çekilmesi sonucunda A Grubunda; Messi Çay Evi, Kaymakamlık, King Power, Blaze, B Grubunda; Solhan Devlet Hastanesi, Nasip Mermer, La Havle, C Grubunda; Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Darkness, Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi, D Grubunda; Solhan YBO, Şehit Ersin Özyurt İmam Hatip Lisesi, Solhan Anadolu Lisesi, takımlarının yer aldığı paylaşıldı.
Kura çekimi sonrasında Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan turnuva hakkında bilgi verdi. Çalışkan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Voleybol turnuvamıza rekor başvuru yapıldı. 1992 yılından beri en fazla katılım olan yıl oldu. Toplam 13 takımın katılımı ile 4 grupta başlayacak turnuva 18 Nisan günü oynanacak olan Messi Çay Evi ile Kaymakamlık maçı ile başlanacaktır. Bizim açımızdan rekor başvuru olması oldukça mutluluk verici oldu. Maçlar hafta içi 1 maç hafta sonları da 3 maç şeklinde olacak. Final maçının da 19 mayıs günü olması öngörülüyor."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum