Advert
as

ÖZDEMİR, SENE-İ DEVRİYESİNDE DUALARLA ANILDI

ÖZDEMİR, SENE-İ DEVRİYESİNDE DUALARLA ANILDI

Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir babasının şahadetinin sene-i devriyesinde organize ettiği iftar programıyla yad etti.

Kuruluş Müdürü Seyfettin Özdemir şehit babası için verdiği mevlitli iftar yemeğinde ilçede yaşayan şehit yakınları, gaziler, gazi aileleri ile dez avantajlı vatandaşları bir araya getirerek kaynaşmalarını sağladı.
Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir tarafından babası Şehit Seyithan Özdemirin şehadetinin sene-i devriyesi münasebeti ile şehit yakınları ve dezavantajlı bireylerin ailelerinin katılımıyla iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programa Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın POLAT, İl  Müdür Yardımcıları, İlçe Müftüsü ve kurum amirleri eşlik etti. Başta Şehit Seyithan Özdemir olmak üzere tüm şehitlemiz için Ulu camii İmam Hatibi Mehmet Bingöl ile müezzin İlyas Çaptuğ’un okuduğu mevlid ile başlayan program iftar yemeği ile son buldu.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Özdemir; "Hain terör örgütü tarafından şehit edilen babam Seyithan Özdemirin şehadetinin senei devriyesi münasebeti ile mübarek Ramazan ayının bereketinden, feyzinden nasiplenebilmek, birlik ve beraberlik bağlarımızı kuvvetlendirmek ümidi ile şehit yakınlarımızın ve ilçemizin dezavantajlı bireylerinin ailelerinin katıldığı iftar programı düzenledik. Programda Müftülük personeli tarafından  başta babam olmak üzere tüm şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okundu. Davetimize icabet ederek bu kıymetli günde yanımızda olan başta İl Müdürümüz Aydın POLAT ve İl Müdür Yardımcılarımız olmak üzere kurum amirlerimize, aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan yakınlarına ve Kurum olarak her zaman yanlarında olmaya özen gösterdiğimiz dezavantajlı bireylerimize ve ailelerine teşekkür ediyor bu vesile ile tüm islam alemine hayırlı ramazanlar diliyor, mübarek Ramazan ayının barış kardeşlik ve huzur getirmesini Cenabı Allah' tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum