Advert
as

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NE YENİ MÜDÜR

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NE YENİ MÜDÜR

Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nünyeni müdürü Hayri Güneş,göreve başladı.

Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne yeni müdür ataması yapıldı.
Temmuz 2021’de Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan önceki İlçe HEM müdürü Muhtesim Tunç’tan sonra yaklaşık dokuz aylık sürede Müdürlüğü vekaleten İlçe HEM Müdür Yardımcısı Ferhat Sönmez yürütürken Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne yeni müdür olarak Hayri Güneş atandı.
Hayri Güneş Kimdir?
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde doğan Hayri Güneş,İnönü Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği mezun olduktan sonra 2002 yılında Bingöl'de öğretmen olarak göreve başladıktan sonra çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. Güneş son atama ile 22 Mart 2022 tarihinde Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak göreve başladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum