Advert
as

KÖYLÜLERİN ARAZİ SORUNU İFTAR YEMEĞİYLE SONA ERDİ

KÖYLÜLERİN ARAZİ SORUNU İFTAR YEMEĞİYLE SONA ERDİ

Solhan’da Cemalan mezrası ile Hazarşah köylüleri arasında devam eden arazi sorunu düzenlenen iftar yemeği ile son buldu.

Solhan Yenidal köyüne bağlı Cemalan mezrası ve Hazarşah köylüleri arasında devam eden arazi anlaşmazlığı nedeniyle Solaxan Derneği ile Hazarşah Köyü Derneğinin girişimleri sonucunda;  
Solhan ilçe Kaymakamı Muhammed Çetin, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve aile büyüklerinin katılımıyla iftar yemeğinde bir araya gelindi.

Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı olarak bir anlaşma sağlandı. Böylece arazi yüzünden sık sık yaşanan sorunların daha fazla büyümeden önlenmiş ve önüne geçilmiş oldu. İki köy arasındaki arazi sorunun tatlıya ve anlaşmaya bağlanması nedeniyle katkısı olan Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin’e, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’a ve her iki tarafın aile büyüklerine teşekkür edildi. 

Köylerin arazi sorunu anlaşmayla sonuçlanması ardından kısa bir açıklama paylaşılarak, 
"SOLAXAN Derneği olarak toplumda huzurun sağlanması ve iyiliğin çoğalması için Efendimiz Hazreti Muhammed(SAV)'in  "Sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanıdır" mübarek hadisini şiar edinerek hayırlı hizmetlere vesile olmaya devam edeceğiz." denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum