Advert
as

AK PARTİLİ GENÇLER İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

AK PARTİLİ GENÇLER İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Solhan Ak Parti Gençlik Teşkilatı düzenlediği iftar programıyla ilçede bulunan gençlerle iftar sofrasında bir araya geldi.

 Solhan Ak Parti Gençlik Teşkilatı, Cafe Mar’da düzenlenen iftar programında gençlerle buluştu. 
Programa Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, AK Parti Gençlik Kolları Bölge koordinatörü Yunus Emre Müküs, Ak Parti İl Gençlik Kolları başkanı Ömer Katkay, Tügva İlçe temsilcisi Ramazan Kızılırmak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Çetinelli ile gençlik kolları üyeleri katıldı.

Ak parti gençlik kolları iftar programında açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, böyle bir geceyi organize ettiği için ilçe gençlik kollarına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ise konuşmasında; "Cidden sizler bizim için çok değerlisiniz çok kıymetlisiniz ben 8 yıldır bu İlçede hizmet etmekten şeref duydum. İfade etmek istiyorum özellikle 8 yıldır ciddi manada gençlerimizin bize ne tür işi düşmüşse muhakkak gayret ve çaba sarf ederek çözdüğümüze inanıyorum. Bundan sonrası içinde yine siz değerli gençlerimizin bu manada ne tür arzuları istekleri varsa her zaman 7/24 kapılarımız sizlere açık ve bekliyoruz. Sizlere yardımcı olmak için elimizi her zaman taşın altına koymaya hazırız. Çünkü biz biliyoruz ki, siz bizim geleceğimizin teminatısınız. Yarınları sizler inşa edeceksiniz o yüzden bizlerde sizlerin bugünlerde nasıl yetiştirirsek sizlerde yarınlarınızı öyle inşa edeceksiniz. Hepiniz biliyorsunuz ki, bizim çok başarılı özellikle sportif aktivitelerde gerçekten Solhan’ımızın başınızı dik tutan gençlerimiz çocuklarımız var bunları her türlü desteği sunuyoruz. Bu ve benzeri aktiviteler de yer almak isteyen veya böyle bir düşüncesi olan gençlerimiz varsa bütün gayretlerimizi çabalarımızı ortaya koyacağız.” dedi.

 BİZİM SOLHAN’A GÜVENİMİZ TAMDIR 
Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay; "Solhan yüzümüzün akı, Solhan bugünde geçmişte olduğu gibi Allah'a binlerce şükür yine yüzümüzü ak etti. Yine bugün masaya yumruğunu vurup biz buradayız dedi. Ben başkanlarımın huzurlarında hepinize çok teşekkür ediyorum. Hiç bi zaman ne Cumhurbaşkanımzı ne de ak davamızı yalnız bırakmadınız. Ve bundan sonra da görünen o ki, bugün gördüğümüz bu görüntü bizlere bunu gösteriyor ki, Allah nasip ederse biz sonuna kadar Ak partinin, reisimizin arkasında olacağız. Allah hepinizden razı olsun. Allah'ın izniyle elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapacağız da. Gençlik olarak, kadınlarımız olarak, yaşlılarımız olarak Allah'ın izniyle topyekun bu partiye bu davaya sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim Solhan’a güvenimiz tamdır." dedi

SÜREKLİ GENÇLEŞEN KADROLARA YER VEREN TEK PARTİ AK PARTİDİR
AK Parti Gençlik Kolları Bölge koordinatörü Yunus Emre Müküs ise konuşmasında; "Kıymetli arkadaşlar, biz gençlere 2023 yolunda çok şükür ecdadımızdan gelen bir gençlik serüveni var. Yeniçağa giriyoruz, yeniçağımız teknoloji çağı. Teknoloji çağımız derken sadece telefonlar, sosyal medya hesapları tarzında değil, artık görüyorsunuz Rusya, Ukrayna savaşında Türkiye büyük bir rol oynuyor, bugün kendi silahımızı ürettiğimiz için, kendi ihalarımızı, sihalarımızı ürettiğimiz  için bu büyük savaşta Türkiye ciddi bir rol oynuyor.  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 17 gün içerisinde 14 tane ülke liderleri ile görüştü. Bu onun en büyük göstergesi şimdi 2023 yolunda genel seçimlere giderken bizler gerçekten gecemizi gündüzümüze katarak özellikle parti teşkilatımız siz kıymetli gençler arkadaşlarımıza, ailelerimize, bu zorlu süreci anlatmamız lazım. Bugün mecliste bizi temsil eden birçok genç milletvekilimiz var. Bugün gençlik kollarından yetişen bir ticaret bakanımız var. Yani sürekli gençleşen kadrolara yer veren devrim yapan tek parti Ak Partidir. Bizlerde üzerimize düşeni yapıp daha fazla gayret içerisinde olmalıyız. Bu vesileyle başkanlarımıza ve programımıza katılım sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum