Advert
as

AZELYA, EN ÇOK DİNLENEN 3. YEREL RADYO OLDU

AZELYA, EN ÇOK DİNLENEN 3. YEREL RADYO OLDU

İnternet veri tabanlı Radyo dinlenme Platformu Radyosfer'de Radyo Azelya, Türkiye'nin en çok dinlenen 3'üncü radyosu oldu.

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (RATEM) tarafından kurulan ve RTÜK tarafından Lisanslı tek  İnternet veri tabanlı Radyo Dinlenme Portalı www.radyosfer.com uzantılı sitede Bingöllün yerel radyosu  “Radyo Azelya” zirveyi zorluyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan yayın koordinatörü Gazeteci Savaş Erdoğan; “Radyo Azelya Nüfusu az Sanayisi yok denilecek bir ilde 14 yıl önce kuruldu. Fakat Kar etme gibi bir amaçla bu işyerini kurmadık ve İletişim Fakültesi okumuş birine yakışacak bir marka yaratma derdimiz vardı. Bunun için her türlü yatırımı yaptık ve sürekli başka neler yapabiliriz sorusunu kendimize sormaya devam ediyoruz. Yeni kurulmuş gibi heyecanımız halen devam ediyor. Dinleyicilerimiz bizi çok sevdi nerde olursa olsunlar Radyolarını takip etmeye çalışıyorlar. Gelişen Teknoloji ile Birlikte artık Almanya da evden işe giderken aracınızda Buluetoot bağlantısı ile telefonda ki akılı Radyo uygulamasını açıp Bingöl'deymiş gibi kesintisiz Radyo Azelya'yı dinleyebiliyor sununuz. Bunu Farklı ülkelerde ve Farklı illerde yapan çok sayıda dinleyicimiz var. Buna Rağmen Ben Bingöl Merkezde hizmet veren tüm Kafe  ve Rastaurant sahiplerinden, Ticari taksi ve Halk Otobüsü şoförlerinden rica ediyorum Bingöllün Yerel Radyolarını dinleyin. Bingöl'de ekmeğini kazanan her yurttaşın bana göre böyle bir vicdani zorunluluğu vardır Çünkü Yerel Bir Radyoyu dinlediğinizde sadece tek bir kuruma destek sunmuş olmuyoruz o kuruma Reklam veren İldeki Tüm Yatırımcılara, Esnaflara destek vermiş oluyoruz. Biz Radyo Azelya olarak hem Yurt içinde farklı illere göç etmiş vatandaşlarımıza hem de Yurt dışına çıkmış Vatandaşlarımıza yayınlarımızı dinleterek yereldeki esnafı da desteklemiş ve kentin dışında tanınmalarına imkan sunmuş oluyoruz Böylece ilimizi önemli oranda İhracat yapabilen bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum