Advert
as

YAKUP KOÇAK’TAN SHOW PROGRAMI

YAKUP KOÇAK’TAN SHOW PROGRAMI

Çekimleri Solhan’da yapılan ‘Yakup Koçak pe Ma He Yeni Show’ bu hafta ilk bölümüyle ekranlara geliyor.


Solhanlı sanatçı Yakup Koçak, televizyon programı ile geliyor. Zaza Tv ekranlarında yayınlanacak olan programın çekimleri başladı. Her hafta Bingöl’ün bir ses sanatçısının ağırlanacağı program çok yakında ekranlara gelecek.
Yakın zamanda hayın hayatına başlayan Zaza Tv’de yayınlanacak olan ‘Yakup Koçak pe Ma He Yeni Show’ ekranara gelmeye hazırlanıyor.
Yakup Koçak’ın sunacağı, yapımcılığını ise Mov Creative ve Birlik Müzik’in üstlendiği; her hafta Bingöllü ses sanatçılarının ağırlanacağı ‘Yakup Koçak pe Ma He Yeni Show’, yakında başlıyor. Solhan ev sahipliğinde ilk defa yapılacak olan sürekli Show programı, izleyiciler tarafından şimdiden merak uyandırdı.Solhan Kültür Merkezinde oluşturulan özel bir stüdyoda çekimlerine başlanan programın ilk konukları; Solhanlı ses sanatçısı Murat Çiftçi ve Bingöllü ses sanatçısı Ahmet Göral oldu.  
Konukların türkülerokuyacağı ve zazaca sohbet edilecek olan Show programınınilk bölümünün 22NisanCuma günü Zaza Tv ekranlarında izleyici ile buluşacağı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum