Advert
as

VALİ KADİR EKİNCİ'NİN 'KADİR GECESİ' MESAJI

VALİ KADİR EKİNCİ'NİN 'KADİR GECESİ' MESAJI

Bingöl Valisi Kadir Ekinci: 'Rahmet, mağfiret ve ebedi azaptan kurtuluş zamanı olan Ramazan ayına veda ettiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.'

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Vali Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İnsanoğlunun vahiy nimeti ile buluştuğu bu bin aydan daha hayırlı gecenin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlık ailesine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
İnsanlık için rahmet ve şifa kaynağı olan yüce kitabımızın indirildiği bu gecenin, yeryüzündeki tüm acıların, savaşların, haksızlıkların, zulümlerin son bulmasına; barış, kardeşlik, ve huzura vesile olmasını niyaz ediyorum.
‘Apaçık ve anlaşılır bir kitap' olan ve ‘Allah'a karşı sorumluluklarının bilincinde olanlar için bir rehber' olarak indirilmiş olan son ilahi hitabın ‘akıl, ahlak, merhamet, adalet' gibi duygu, düşünce ve davranışlarımıza bereket kazandırmasını diliyorum.
Öğüt almak isteyenler için baştan aşağıya bir “öğüt” olan yüce kitabımızın sevgi, şefkat, kucaklaşma, paylaşma, iyiliği çoğaltma, kötülüklerden yüz çevirme gibi tüm insanlığın ihtiyacı olan davranışları arttırmasını diliyorum.
‘Hakkı batıldan ayıran' bu kudret gecesinin bereketi ile birlik ve beraberliğimiz, dostluk ve kardeşliğimiz daim olsun inşallah.
‘Tüm insanlığa bir kurtuluş çağrısı' olan Kur'an mesajının, ülkemizde ve tüm dünyada sevgi, hoşgörü ve huzurun hakim olmasına vesile olması en büyük arzumuzdur.
Bu duygularla; karanlıklardan aydınlığa çıkaran Kur'an'ın indirilmeye başlandığı ve bu vesileyle kainata güvenlik ve esenliğin yayıldığı bu gecenin tüm insanlık için barış, huzur ve kurtuluşa vesile olmasını diliyor, Bingöllü hemşehrilerimin, tüm milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutluyorum.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum