Advert
as

ENSAR VAKFINDAN BİLGİ YARIŞMASI

ENSAR VAKFINDAN BİLGİ YARIŞMASI

Ensar Vakfı Bingöl Şubesi'nin düzenlediği 10 bin TL ödüllü 'Sana Emanet' yarışmasının başvuruları başladı.

Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) hayatını anlamak ve emaneti olan değerleri öğrenerek yaşatmak amacıyla düzenlenen “Sana Emanet” yarışması başvuruları başladı.
Ensar Vakfı Bingöl Şubesi Başkanı Mansur Katıksız yaptığı açıklamada;
Sana Emanet çevrimiçi Bilgi Yarışması Türkiye'nin 81 ilinden 6.-7. sınıflar ve 9.-10. sınıfların katılımıyla gerçekleştirilecek. Başvurular 15 Mayıs 2022 tarihine kadar devam ediyor. Ensar Vakfı yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan yarışmada sorulacak olan tüm sorular “Sorularla 40 Derste Peygamberimizin Hayatı”  kitabından sorulacak. 
Öğrenciler www.sanaemanet.org adresinden kaydolup yarışmaya başvurabilecek. Başvuru yaptıktan sonra aynı adresten giriş yaparak kullanıcı panelinden kitabın konuları için hazırlanan ders çalışma videolarına, podcast ve deneme sınavlarına ulaşılabilecek. Sınav günü tüm yarışmacılar online olarak aynı adres üzerinden giriş yaparak yarışmaya katılacaklar.
BÜYÜK ÖDÜL 10 BİN TL
Yarışmaya katılan öğrencilerden toplamda 400 kişiye 454.000 TL ödül verilecek. 4 ayrı kategori olarak öğrenim durumlarına göre gruplandırılan yarışmacılardan her bir kategori için birincilere 10'ar bin TL, ikincilere 7.500'er TL, üçüncülere 5'er bin TL, Dördüncüden 10'uncuta kadar 3'er bin TL, on birinci ile yirminci arası 1.500'er TL, yirmi birinci ile ellinci arası 1.000'er TL, elli birinci ile yüzüncü arası dereceye giren öğrencilere ise 500'er TL ödül verilecek.Detaylı Bilgi: www.sanaemanet.org adresinden edinilebilecektir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum