Advert
as

“AMACIMIZ BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA İÇİNDE OLMAK”

“AMACIMIZ BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA İÇİNDE OLMAK”

Seyfan Derneği Orhan Açıkbaş; “Uzun pandemi döneminde birbirinden uzak kalan gençlerin tanışmasını sağlamak; kardeşlik, dostluk, akrabalık bağlarını güçlendirmek; şartlar ne olursa olsun birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmak.”

Seyfan Derneği tarafından organize edilen ve 1 ay boyunca 12 takımın mücadele ettiği 1.Geleneksel Futbol Turnuvası sona erdi.
Turnuvaya dair açıklama yapan Dernek Başkanı Orhan Açıkbaş; “Uzun pandemi döneminde birbirinden uzak kalan gençlerin tanışmasını sağlamak; kardeşlik, dostluk, akrabalık bağlarını güçlendirmek; şartlar ne olursa olsun birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmak; gençler ile dernek arasında iletişim kanallarını açık tutmak ve köyün gençleri için hem farklı hem de eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirmek amacıyla turnuvayı düzenledik. 12 takımın mücadele ettiği turnuvada 168 futbolcu katıldı. Böyle organizasyonlar bizlerin motivasyonunu artırırken taraftarlara da bizleri yakından tanımaları için güzel bir fırsat doğurmuş oldu” dedi.
Taraftarın turnuvaya gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Açıkbaş: “Gerek sosyal medyada bizlere destek olan gerekse sahaya gelen taraftarın gösterdiği yoğun ilgiden dolayı oldukça memnunuz. Tüm takımlarımıza, gençlerimize, Turnuva Komisyonu Üyelerine, hakemlerimize, taraftarlara, sosyal medya takipçilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Maçlarda Büyük Görev Üstlenen Değerli Komisyon üyelerimize, Hakemlerimize, Turnuvanın Organize Edilmesinde Katkıları Olan Gençlik Komisyonumuza, Turnuvanın Finanse Edilmesinde Katkıları Olan Değerli Sponsorlarımıza, Takımlarımızın Teknik Heyet ve Başkanlarına, Turnuvada Yer Alan Tüm Oyuncularımıza ve ilk günden son geceye kadar bizleri yalnız bırakmayan tüm seyircilerimize sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız” diye konuştu.
Final maçında “Vahkin Takımı” turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın ardından ödül töreni düzenlenerek oyunculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum