Advert
as

MUHTAR ARI’DAN TEŞEKKÜR

MUHTAR ARI’DAN TEŞEKKÜR

Solhan İlçesi Boğlan mahalle muhtarı Fırat Arı Ramazan ayı boyunca kendilerine desteklerini esirgemeyen hayırseverler vatandaşlara teşekkür etti.

Ramazan ayı boyunca mahallesinde ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek sıkıntılarını giderebilmek adına sorunlarını çözmek için çeşitli girişimlerde bulunan Muhtar Arı yaptığı açıklamada, “Bu mübarek Ramazan ayında da üzerimize düşeni yaparak mahallemizde bulunan yetim, öksüz, çalışamayan, ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit ederek Solhan Belediyemiz, ilçe kaymakamlığımız ile irtibatta olduğumuz gerek ülkemizin diğer illerinde gerekse Avrupa’daki hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle hazırladığımız gıda kolileri, bayramlık ihtiyaçları ve nakit para yardımını gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra üniversite öğrencilerimize de nakdi yardımda bulunduk. Bizlere desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Muhammed Çetin’e, Belediye başkanımız Abdulhakim Yıldız’a ve taleplerimizi geri çevirmeyen hayırsever vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum