Advert
as

‘SOLHAN’DA 550 KİŞİ TEKSTİLDE İSTİHDAM EDİLİYOR’

‘SOLHAN’DA 550 KİŞİ TEKSTİLDE İSTİHDAM EDİLİYOR’

Solhan Belediyesi tarafından verilen iftar programına katılan Yılmaz, “Tekstilde Bingöl’ümüzde binlerce gencimiz istihdam ediliyor. Şuan sadece Solhan’da 550 kişi tekstilde istihdam ediliyor.” dedi.

Pandemi nedeniyle ülke genelinde iki yıl boyunca ancak vakaların normale yaklaşmasıyla bu toplu programlar yeniden yapılmaya başlarken Solhan Belediyesi tarafından toplu iftar programı düzenledi.
Elit Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına; Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, 23. Dönem Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik,AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, Siyasi Parti Temsilcileri, Kanaat önderleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Kurum Amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Düzenlenen iftar programında selamlama konuşmalarını yapan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız: “Pandemiden dolayı bu ve benzeri etkinlikleri yapamıyorduk. Rabbime hamd olsun bugün yine aynı heyecan ve coşkuyla sizinle birlikte burada iftarımızı açmanın onurunu gururunu yaşıyoruz. Rabbim kabul etsin inşallah.” dedi.
‘TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TARIMSAL GIDA YATIRIMI BİNGÖL’DE GERÇEKLEŞTİ.’
Rabbim yaptığınız ibadetleri, tuttuğunuz oruçları kabul etsin diyerek konuşmalarına başlayan Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz,yaptığı konuşmada; “Çok hizmetler oldu bunları anlatmaya gerek yok yaşıyorsunuz zaten. Yoldan giderken yolu görüyorsunuz, hastaneye giderken hastaneyi görüyorsunuz, çocuğunuzu götürdüğünüzde okulları görüyorsunuz, yapılan sanayi tesislerini görüyorsunuz, üretim alanlarını görüyorsunuz, fakire fukaraya engelliye yaşlıya dula yetime yapılanları görüyorsunuz, Türkiye bu anlamda çok büyük mesafeler katetti. Bir taraftan da çok büyük bir huzur ve güven ortamı oluştu. Bugün çok şükür farklı bir noktaya gelmiş durumdayız. Geçmişe göre çok daha farklı; organize sanayi bölgelerimizde yer kalmadı, kayak tesislerimiz dolup taşıyor, tekstilde Bingöl’ümüzde binlerce gencimiz istihdam ediliyor, şuan sadece Solhan’da 550 kişi tekstilde istihdam ediliyor. Bir taraftan da sütaş bitti yakın zamanda inşallah Cumhurbaşkanımız gelip açılışını yapacak. Henüz tarihi belli değil ama belli olduğunda size duyuracağız. Bırakın doğuyu güneydoğuyu Türkiye’nin en büyük tarımsal gıda yatırımı Bingöl’de gerçekleşti.” diyerek yapılan diğer yatırımları anlatarak konuşmalarını tamamladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum