Advert
as

BİNGÖL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEKRAR DEĞİŞTİ

BİNGÖL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEKRAR DEĞİŞTİ

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü, iki yılda 3'üncü kez değiştirilerek İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Halil Yücel getirildi. Yücel, Pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan kadim şehir Bingöl'e, İl Milli Eğitim Müdürü olarak hizmette bulunacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin görevini 5 Ağustos 2019 tarihinde Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’e devretmişti. Kadri Engin ise iki yıl önce görevden alınmış ve merkeze çekilmişti. Daha sonra Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü kadrosunda olup Bakanlık kararınca Merkeze çekilen Kadri Engin, 24 Mart 2022 tarihinde mahkeme kararıyla yeniden Bingöl'e dönmüştü.

Son olarak Kadri Engin ve Rahmi Güney’in Milli Eğitim Müdürlüğü görevleri sona ermiş oldu. 

Millî Eğitim Bakanlığı kararnamesiyle Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Halil Yücel, görevi yürüten İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney'den devraldı. 

Görev tesliminin ardından kısa bir konuşma yapan Rahmi Güney; “Bingöl'ümüz insanıyla doğasıyla kadim bir şehrimizdir. Bu güzel memlekette görev yapmanın vermiş olduğu mutlulukla sizlere görevi devrediyoruz. Bundan sonra da elbirliğiyle şehrimizi eğitim alanında daha iyi bir noktaya getireceğinize inanıyorum. Sizlere başarılı görevler diliyorum” diye konuştu.

Görevi devralan yeni İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ise, “Sizler burada özveri ile önemli çalışmalar yaptınız, bizlerde Bingöl'ümüzü eğitim-öğretim konusunda güzel yerlere getirmeyi umut ediyoruz yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
   
Yücel, açıklamanın devamında "Tüm mesai arkadaşlarımızla Bakanlığımızı lâyıkıyla temsil etmek;  eğitim, sağlık, sanayi ve ulaşım yatırımlarıyla her geçen gün gelişen Bingöl’de, her bir vatandaşımıza çağımızın niteliğine uygun eğitim hizmeti sunmak üzere canla başla çalışacağız. En ücra köyümüzde eğitim gören bir öğrencimizin, merkezdeki okullarımızda eğitim gören öğrencilerle aynı nitelikte ve kalitede eğitim almasını sağlamak üzere tüm imkânlarımızı seferber edecek, öğrencilerimizi sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle her zaman destekleyeceğiz. Şehrimiz Bingöl’de; öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanlarımızla birbirimize kenetlenecek ve kocaman bir aile olacak; tarihimizin, kültürümüzün ve medeniyetimizin kadim şehri Bingöl’ümüzü hep birlikte bir adım daha ileri götürme gayretimizi her daim sürdüreceğiz." İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum