Advert
as

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI DEVAM EDİYOR

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI DEVAM EDİYOR

Ramazan Bayramı nedeniyle ara verilen voleybol turnuvası çeyrek final son maçları oynanıyor. Grup aşamasından sonra 8 takım arasında oynanan çeyrek final karşılaşmaları kalan dört maçın oynanmasıyla tamamlanıyor.

Solhan Kaymakamlığı'nın desteğiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında başlatılan voleybol turnuvasında çeyrek final müsabakaları oynanacak dört karşılaşma ile tamamlanacak.
Ramazan Bayramı nedeniyle ara verilen çeyrek final karşılaşmaları devam ediyor. Pazartesi günü başlayacak maçlar, iki günde oynanacak son dört maç ile tamamlanacağı öğrenilirken, karşılaşmaların Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda oynanacağı belirtildi.
İki güne sığdırılan dört karşılaşmanın ilk gün maçları Saat 17.00’da Solhan Anadolu Lisesi ile Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi, Saat 19.00’da ise King Power ile Nasip Mermer arasında oynanacak. Salı günü karşılaşmaları ise; Kaymakamlık ile Solhan Ybo ve La Havle ile Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanacak.
Salı günü oynanacak karşılaşmaların sonucunda yarı final’e çıkacak takımlar kesinleşerek, ara verilmeden yarı final karşılaşmaları başlayacağı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum