Advert
as

GENÇLER ARASI ONLINE SATRANÇ TURNUVASI BAŞVURULARI BAŞLADI

GENÇLER ARASI ONLINE SATRANÇ TURNUVASI BAŞVURULARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan gençler arası onlıne satranç turnuvası için başvurular başladı. İki farklı yaş kategorisinde yapılacağı belirtilen turnuvanın başvuru bitiş tarihi 15 Mayıs 2022 Cuma günü olduğu aktarıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençler arası onlıne satranç turnuvası yapılacak.
18 Mayıs 2022 Çarşamba günü Saat 13.00 online olarak başlayacak turnuvanın başvurularının 10 Mayıs 2022 Salı günü başladığı, 15 Mayıs 2022 Cuma günü biteceği aktarıldı.
Turnuvaya 2010 – 1993 yılları ve arasında doğan sporcular katılım sağlayacağı ve yarışma başvuruları https://gencizbiz.gsb.gov.tr/  adresi üzerinden alınacak olup son başvuru tarihine kadar güncelleme/değişiklik yapılabileceği paylaşıldı.
2 kategoride olacak şekilde 12–29 yaş aralığındaki genç sporcuların doğum tarihleri baz alınarak kategorilere kayıtları yapılacağı hatırlatılırken, kategorilerin ise 18 yaş ve altı kategorisi (12-18 yaş aralığı), 29 yaş ve altı kategorisi (19-29 yaş aralığı) şeklinde açıklandı.
ÖZEL ESASLAR
Gençlik ve Spor Bakanlığından özel esaslar hakkında şu bilgiler paylaşıldı:
“Sporcular www.chess.com adresinden ücretsiz olarak kullanıcı adı oluşturduktan sonra veya var olan kullanıcı adları ile https://gencizbiz.gsb.gov.tr/ adresinden çevrimiçi kayıt yaptırmalıdır.
Çevrimiçi kayıt sırasında sporcuların www.chess.com’da oluşturdukları kullanıcı adlarını yazmaları zorunludur. Hatalı ya da yanlış kullanıcı adı bildirimlerinden oluşacak hak kayıplarından başvuru sahipleri sorumludur. Uygun olmayan kullanıcı adına sahip olan sporcuların kayıtları silinecektir.
Çevrimiçi kayıt işlemini tamamlayan sporcular, turnuvanın düzenleneceği platforma kategorilerine göre moderatör tarafından toplu olarak kayıt edilecektir.
Turnuvaya katılım işlemini tamamlamış (md. 2.3-2.4-2.5) sporcular, turnuva başlamadan bir saat önce chess.com’da katılmış oldukları grubun (kulübün), haber/mesaj bölümünde ilan edilecek turnuva bağlantısında “Turnuvaya Katıl” butonuna tıklamalıdır.
Turnuvaya katılım ve bu süreçteki üyelikler ücretsizdir.
Tüm eşlendirme ve sonuçlar chess.com sitesinde duyurulacak, turnuva resmi sonuçları 72 saat sonra Bakanlık resmi sosyal medya hesaplarından ve federasyon sayfasından ilan edilecektir.
Burada yer alan hükümler Gençler Arası Online Satranç Turnuvası Yönergesi’nin sadece bazı maddeleri olup turnuvaya katılan tüm katılımcılar ilgili yönergede yer alan tüm hükümleri kabul etmiş sayılacaktır. Söz konusu yönerge aşağıdaki bağlantılarda yer almaktadır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum