Advert
as

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI TAMAMLANDI

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI TAMAMLANDI

Yaklaşık 1 ay önce başlayan voleybol turnuvası çeyrek final müsabakaları tamamlandı. Bir üst tura çıkan dört takım arasında oynanacak iki karşılaşma ile turnuvanın tamamlanacağı belirtildi.

Voleybol Turnuvası çeyrek final müsabakaları bu hafta oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı.
Solhan Kaymakamlığı'nın desteğiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında başlatılan voleybol turnuvasında çeyrek final müsabakaları tamamlandı.
Ramazan Bayramı nedeniyle verilen aranın ardından kaldığı yerden devam eden çeyrek final karşılaşmaları oynanan dört karşılaşmanın ardından tamamlandı.  Pazartesi günü başlayan maçlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda oynandı.
İki güne sığdırılan dört karşılaşmanın ilk gün maçları Solhan Anadolu Lisesi ile Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ve  King Power ile Nasip Mermer arasında oynandı. Salı günü karşılaşmaları ise; Kaymakamlık ile Solhan Ybo ve La Havle ile Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynandı.
Bu karşılaşmalardan galip ayrılan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi, King Power, Solhan Ybo ve La Havle önceki karşılaşmalardan aldıkları galibiyet puanıyla bir üst tura yükseldiler.
Bir üst tura çıkan dört takımın karşılaşmaları iki maç olacak şekilde 19 Mayıs günü oynanacağı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum