Advert
as

TENİS TURNUVALARI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

TENİS TURNUVALARI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

Solhan'da beş branşta yapılacak olan 19 Mayıs Etkinlikleri turnuvalarının masa tenisi ve ayak tenisi branşları için kuralar çekildi. Yoğun katılımlı olan turnuvaların finalinin 19 Mayıs günü yapılacağı öğrenildi.

Solhan Kaymakamlığı'nın desteğiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Etkinlikleri kapsamında yapılacak olan masa tenisi ve ayak tenisi için kura çekimi yapıldı. Yapılan kura sonucunda masa tenisi müsabakalarının 11 Mayıs Çarşamba günü, başladığı, ayak tenisi karşılaşmalarının ise 12 Mayıs Perşembe günü başlayacağı belirtildi. 
Her iki branşta dayoğun katılımın olduğu öğrenilirken, masa tenisi için 32 kişinin başvurduğu ayak tenisi için ise 78 kişiden oluşacak şekilde 17 takımın başvurduğu aktarıldı.
Masa tenisinde kız, erkek ve yetişkin olmak üzere üç kategori ile ayak tenisi branşlarının finali voleybol turnuvasının finalinde olduğu gibi 19 Mayıs günü yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum