Advert
as

EĞİTİMCİ SALCAN'IN VEFATI SEVENLERİNİ ÜZDÜ

EĞİTİMCİ SALCAN'IN VEFATI SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Solhanlı eğitimci Abdulvahap Salcan tedavi gördüğü Malatya Özel Turgut Özal Tıp Merkezinde hayatını kaybetti. Salcan cenazesi İmam-ı Gazali Camiinde kılınan cenaze namazının ardından sevenleri tarafından Bazmana Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.


Solhan Atatürk Ortaokulu Müdürü Abdulvahap Salcan hayatını kaybetti.
Solhan’da eğitim ve spor camiasında sevilen ve tanınan ismi Abdulvahap Salcan’ın Malatya Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavisi sürerken, önceki gün vefat haberiyle sevenlerini üzüntüye boğdu. 
Vefatının ardından Solhan’a getirilen Salcan’ın cenazesi İmam-ı Gazali Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Bazmana Mezarlığında defnedildi.
Eğitimci olan Salcan, geçmiş yıllarda öğretmenlik yapmanın dışından okullarda idarecilik ve Halk Eğitini Merkezi Müdürlüğünün ardından Solhan Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü yaptığı sırada amansız hastalığa yakalandı. 2015-16 Sezonunda Solhan Spor Kulübü’nün başkanlığını yapan Salcan’a her iki camia ve sevenleri tarafından çok sayıda taziye mesajı yayımlandı.
Personeli olduğu Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Salcan için şu taziye mesajını paylaştı: “Atatürk Ortaokulu Müdürü olarak görev yapan çalışma arkadaşımız, Abdulvahap Salcan  Malatya’da tedavi gördüğü hastanede bugün vefat etmiştir. Okul Müdürümüz Abdulvahap Salcan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz.”
Geçmişte başkanlığını da yaptığı ve mevcut yönetim kurulu üyesi olduğu Solhan Spor Kulübü ise Salcan için şu taziye mesajını paylaştı: “2015-16 sezonunda kulübümüzün başkanlığını yapan yönetim kurulu üyelerimizden Abdulvahap Salcan'ın vefat ettiği haberini üzüntü ile öğrendik. Abdulvahap Salcan hocamıza Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere  sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum