Advert
as

TRAFİK HAFTASI BİLGİLENDİRMELERİ DEVAM EDİYOR

TRAFİK HAFTASI BİLGİLENDİRMELERİ DEVAM EDİYOR

Ülke genelinde olduğu gibi Solhan’da da trafik haftası nedeniyle çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. Bu kapsamda Öğretmen Veli Tuğa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri bilgilendirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 7-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla 81 İl Valiliğine genelge kapsamında İlçe Trafik ekiplerince ilçede çeşitli etkinliklerle vatandaşlar ve öğrenciler bilgilendirilmeye devam edildi.

Genelgede, her yıl mayıs ayının ilk cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği Günü", takip eden hafta ise "Karayolu Trafik Haftası" olduğu belirtildi. Etkinlikler tüm ülkede eş zamanlı olduğu gibi ilçemizde de uygulandı. Programda uygulama noktasında yayaların ve araçların güvenliği noktasında kullanılacak malzemelerin tanıtımı da yapıldı. 

Solhan Veli Tuğa İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen etkinlikte öğrencilerine İlçe Trafik personellerince trafik hakkında bilgilendirici eğitimler verilerek ve öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum