Advert
as

ENGELLİ BİREYLER UNUTULMADI

ENGELLİ BİREYLER UNUTULMADI

Engelliler haftası münasebetiyle Özel Solhan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde yapılan program ile özel bireyler sevindirildi.

10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vekili
Abit Dinler, Ak Parti İlçe Gençlik kolları başkanı Adem Çetinelli ile aileler katıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan yaptığı açıklamada, “Bugün yapmış olduğumuz ziyaretimizin ana sebebi 10-16 Mayıs tarihleri arasında engelli kardeşlerimizin haftası kutlamak. Teşkilat olarak gençlik kollarımızın yaptığı bu çalışma ile siz Milli Eğitim Müdür Yardımcımızın ve Aile  Sosyal Hizmetler Müdürümüzün ve diğer yöneticilerimizin katkısıyla çocuklarımızı bir nebze olarak sevindirmek amacıyla burada bulunuyoruz. Her birey bir engelli adayıdır. Toplum olarak, millet olarak yaşlılarımıza, engellilerimize iktidarımız olarak da bu son 20 yıl içerisinde verdiğimiz destekle ne kadar Rabbimize şükretsek de yine de azdır. Bu özel haftada özel bireylerimizin haftalarını kutluyor, sevinçleri bol günleri mesrur olsun. Eğitimci kardeşlerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Solhan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Müdürü Muhammed Bora yaptığı açıklamada, “Engellileri ve engellilik sebeplerini tanımak, engelliliği azaltmak, engellilere nasıl yardımcı olabileceğimizi anlatmak, açıklamak için 10 Mayıs 16 Mayıs arasındaki hafta “Engelliler Haftası” olarak kabul edilmiştir. Sadece bu günlerde değil her zaman engelli bireylerimizin değerlini bilinip yanında olmasını temenni ediyoruz. Bu günde engelli bireylerimizi unutmayıp yanlarında bulunan Ak Parti ilçe teşkilatına, Milli Eğitim Müdürlüğümüz mensuplarına ve Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü mensuplarına teşekkür ederim.” dedi.
Programda pasta kesilip ikramlıklar sunuldu ve engelli bireylere hediyeler verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum